Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Renkli Desenli Asfalt Yapımı, Atletizm pistinde atletler veya engelli sporcu parkurları nedeniyle sert temas zemine uygulanır. Ayakların tabanını aşındırmak da mümkündür. Bu nedenle, parça özel karışımlarla hazırlanır ve alana uygulanır. Pu bağlayıcı ve SBR granül kauçuk malzemeler kimyasal ortamlarda birleştirilir. İki madde birbirine sıkıca bağlanır ve sert ve yumuşak bir zemin oluşturur, ayaklar zarar vermez. IAAF onaylı zemin kaplaması basketbol sahalarında ve atletizm spor sahaları dışındaki tenis kortlarında da kullanılır.

Dekoratif Asfalt, Alanların açık veya kapalı olması, uygulama aşamalarını değiştirmeyecektir. Yağmur ve sert hava koşullarına karşı son derece dayanıklıdır. Boyama çalışmaları kalıcı şeritler üzerinde yapılabilir çizilebilir. Boya yardımı ile asfalt üzerine dökülecek, güneş ışınları asfalt üzerine yapışmayacak ve yumuşatılmayacaktır. Ancak, etrafa ısı yayılır değildir. Bu nedenle sıcak havalarda kullanılabilir. Herhangi bir hasar durumunda onarım süresi çok kısadır. Aynı gün içinde yeniden açılabilir.

Bisiklet Yol Yapımı, İşlerinde profesyonel olan meslektaşlarımız sürekli olarak kendilerini geliştirmeye ve işlerinden en iyi şekilde yararlanmaya odaklanmaktadır. Size en kısa sürede size azami özen ile bize teslim edecek işleri sunmayı hedefliyoruz. Mutlu müşterileri geride bırakmak istemiyoruz. Bu bağlamda sizi mutlu müşterilerimizde görmekten onur duyarız. Boya ve desen işlemi işçilik biter yapılır. Renkler ve desenler tamamen insanların isteği üzerine yapılır. Bisiklet yolu asfalt malzeme üzerine inşa edilmiş bir yapıdır.

Renkli Baskı Asfalt, Asfalt malzeme, ağırlık taşıyabilen ve sert hava koşullarına direnebilen malzemeler içerir. Böylece, uzun yıllar boyunca aynı bisiklet yolu kullanılabilir hale gelir ve ek harcama harcamaz. Asfalt inşaat malzemesi tavsiye edilir zaman yol yapmış olacak birey uzun vadeli ve dayanıklı bir yol istiyor. Asfalt yapı malzemesi, güneşli havalarda sıcaklığı çekme gibi bir özelliğe sahiptir. Ancak, bu bisiklet yolları için geçerli değildir. Bisiklet yolları genellikle kaldırım renginden farklıdır ve mavi boyanır.

Kaynak: Gündoğdu Asfalt / Renkli Desenli Asfalt / Bisiklet Yolu Yapımı


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri