Barkod Etiketi, Ribon, Pos Rulosu

Barkod Etiketi, ürünün kimliğini üstlenir. Ürün hakkında bilgi, şirket bilgileri gibi bilgiler barkod etiketinde bulunur. Barkod etiket boyutları kullanılacak alana ve şirketimize göre kullanılır. Barkod etiket türlerini incelemeniz gerekirse. Termal etiket, eko termal etiket, lamine termal etiket, vellum etiket, gümüş etiket, kaplamalı etiket, Pos Rulosu, PP etiket, polietilen PE etiket ve bir sürü barkod etiket özellikleri. Seri numarası ile barkod etiket kullanımı için ayarladığınız numaralarla üretim yapılır. Basılı barkod etiketleri ve baskısız barkod etiketleri firmamız tarafından yapılmaktadır. Termal transer etiket tipi, kuyu barkod etiket, kaplamalı barkod etiket, silwermat

Pos Rulosu, barkod etiket gibi barkod etiketleri kullanılarak termal transfer yöntemiyle basılmış barkod etiketidir. Barkod etiket türlerini incelemeniz gerekirse; Termal etiket, eko termal etiket, lamine termal etiket, vellum etiket, gümüş etiket, kaplamalı etiket, polipropilen PP etiket, polietilen PE etiket ve bir sürü barkod etiket özellikleri. Seri numarası ile barkod etiket kullanımı için ayarladığınız numaralarla üretim yapılır. Basılı barkod etiketleri ve baskısız barkod etiketleri firmamız tarafından yapılmaktadır. Termal transer etiket tipi, barkod etiketler, kaplamalı barkod etiket, silwermat barkod etiket, vb gibi barkod etiketleri kullanılarak termal transfer yöntemiyle basılmış barkod etiketidir.

Ribon, Aşağıda bazı barkod etiket resimlerini görebilirsiniz. Lamine termal raf ömrü uzundur, uzun süre etiket yüzeyindeki basıncı tutar. Numuneler etiketlerden gönderilir, fiziksel işleme, baskı, etiketlenecek yüzeye etiketleme sağlanır, bu denemenin sonucu olarak, iş süreci geri bildirim sürecinin içeriğine göre açılır. Isıl etiketler, adından da anlaşılacağı gibi, ısı ile kararma yeteneğine sahiptir. Etiket üzerine yazdırdığınız bilgilerin uzun ömürlü ve daha dayanıklı olmasını sağlamak için kaplamalı etiketler kullanmanızı öneririm.

Dega Basım, Eko Termal Etiket, ön yüzeyde kaplanmış bir etiket türüdür. Kullanılan barkod, yazıcının kafa sıcaklığı ile termal sıvılaşma ve böylece Eco termal etiketine baskı yapıyor. Nem, alkol, ışık ve ısı gibi dış etkenlere karşı dayanıklı değildir ve bu faktörlere maruz kaldığında karartılır. Hızlı tüketilmesi gereken etiketlerden biri olan bu ürün, nemli ve sıcak ortamlarda kullanılmamaktadır.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri