Bez Çanta

Bez Çanta, Torba, poşete basılacak görsel çantanın bir kısmını veya tamamını kaplayacak şekilde basılabilir. Ekonomik olabilmesi için bir tarafta tek renkli baskı tercih edilir. İpli çantalar% 100 pamuktan yapılmıştır. İpli çantalı ham bez torbalar doğal ham renklerinde bulunmaktadır. Ham renk kumaşlar müşteri tercihine göre istenilen renge boyanabilir. Bu durum çok tercih edilmiyor çünkü fiyatı çok artırıyor. Çekme paçavraları el ile sarılmamış veya çamaşır makinesinde yıkanmamıştır, ürünün yıkanması üzerinde baskı oluşturmaz. renkli büzme ham bez torbalar promosyon sergi ve Sempozyum olarak her türlü etkinliklerde kullanabiliyor.

Bez Çanta

Bez Çanta, Müşterilerinize hediye edebiliyor, faydalı bir tanıtım ürünü, tüm Türkiye'ye ulaştırıyor, firmanızla birlikte ürün teslim edebiliyor veya müzakere edebiliyoruz. biz nakliye şirketi. Taşımacılık yardımcıları olarak yaygın olarak kullanılan çevre dostu ürünlerdir. Alternatif kumaşlar kullanılarak farklı üretim yöntemleri ile şekillendirilmiştir. Görsel uygulamada yer alan ürünleri korurken reklam özelliği kazanır. Ambalaj atıklarınızı, doğaya daha az zarar vermek için geri dönüşüm kutularına atın, günlük kullanımda geri dönüşümlü bez çantalar, bez torbalar, bez torbalar kullanın. % 100 doğal ham bez çantalar, pamuklu polietilen torbalar, sergi çantaları, elbise kılıfları, halat çantalar ve plaj çantaları üretiyoruz.

Uniway

Bez Çanta, Şirketinizin bir şirket olarak daha uzun bir yaşam sürmesini istiyorsanız, bez torba taleplerinizi karşılayacaktır. 2004 yılında kurulan UZBEK AMBALAJ, Tote Bags tasarım profesyonellerini Türkiye'de çevreye duyarlı olarak üreten ve üreten ilk firmalardan biridir. Üreticinin kimliğine alternatif olarak üretici firmanın geri dönüşümlü olarak Torba Çanta, Tela Çanta, Elyaf'ın alanında sunduğu çanta tasarımları Türkiye'nin önde gelen firmalarının yolundadır. ÖZBEK AMBALAJ, kurulduğu günden bu yana sürekli genişleyen hizmet yelpazesiyle müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için dünya ile rekabet etmektedir. Basılı Bez Çantalar, Resim Baskılı Bez Çantalar, daha güncel adıyla dünyadaki geri dönüşümlü Bez Çantaları adını alarak en son teknolojiyi takip ederek yenilemek ve makine parkını büyütmeye devam etmek.

Kaynak: Uniway Bez Çanta

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri