Kahveci Ağır Nakliyat - Lowbed Taşımacılık - Proje Taşımacılığı

Ağır Nakliyat, Dünyadaki birçok ülkenin ambargosuna maruz kalan Özbekistan'la olan dostluk ve ticaret ilişkilerimiz hiçbir kayıp olmadan artmakta ve iki ülke arasındaki ticaret ve dostluğu alternatif yollarla ortadan kaldırmaktadır. RoRo'nun güçlendirilmesiyle Türkiye'den Özbekistan'a ve Türkmenistan üzerinden İran'a, ayrıca Gürcistan, Azerbaycan, Türkmenistan'a da taşımacılık çalışmaları devam ediyor.

Lowbed Taşımacılık, Ülkenin her yerinde şubeleri ve irtibat büroları bulunan Şah Lojistik, uzun yıllar önce Mersin'de faaliyete başlayan malların taşınması ve taşınması yetkisine sahiptir. Şah Lojistik, Özbekistan'daki nakliye şirketleri arasında özel çalışmaları ile Türk ihracatçılarının ve ithalatçılarının en çok tercih edilen lojistik şirketlerinden biridir. Türkiye ile Özbekistan arasında gönderilebilecek tüm ürün gruplarını taşıyabilen Taşnak Lojistik, tüm ürün gruplarını taşıyabilecekleri Taşımacılık, İstanbul'un bir hafta süren teslimatlarıyla birlikte İstanbul ambarlarının çıkışını da yaparak belirli günlerde de parsiyel taşımacılık hizmeti veriyor.

Proje Taşımacılığı, Aynı zamanda, şirket dışı aşırı yük taşıma, frigo kamyon taşımacılığı, konteyner taşımacılığı ve deniz taşımacılığı gibi alanlarda oldukça başarılı bir tabloya sahiptir. Türkiye-Özbekistan karayolu taşıma aracında zamanla çalışır. Şehrin tüm illerinde hizmet vermeye başlayan Şah, Özbekistan'ın ilk başkentlerinden Taşkent'e tüm bölgelerinden Lojistik, 7/24 çalışma anlayışı ile tecrübeli sürücüler ve deneyimli operasyon ekibiyle her zaman hizmet vermeye hazır ve bekliyor. Uygun taşıma koşullarında kaliteli nakliye hizmeti prensibi ile hareket ederek tüm nakliye taleplerini kısa sürede ve zamanında ulaştırmak suretiyle nakliye şirketlerinin tüm nakliye taleplerini sağlayan personel. müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarından ödün vermez.

Kaynak: Kahveci Ağır Nakliyat

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri