Sedat Uçan İletişim - Ali Tel İletişim - Ömer Döngeloğlu İletişim

Sedat Uçan İletişim, Ayrıca Kur'an yüzünden babasından okumayı öğrendi. Geç Hafez İsmail kör öğretmen Beyazıt Camii'nde Tilavet odasında tilavet dersleri aldı. 1993 yılında Amasya büyük Ağa Medresesi'nde Seyit Ahmet Fırat Hodja'nın rahle-İ tedrinde Hafez eğitimine başladı. 3 yıllık eğitim süresince Hafizlik, Tecvid, Talim ve Kıraat derslerini aldı. Amasya'da kaldığı sırada, Amasya Belediye Konservatuvarında Sufizm müziği alanında okudu ve çeşitli müzik gruplarında atandı. Ankara İmam Hatip Lisesi; Kur'an-ı Kerim güzel okuma Yarışmalarda, onlar il, bölge ve Türkiye'de ilk vardır. Ankara Keçiören ve Konya'da İmam Hatip olarak görev yaptı.

Sedat Uçan İletişim

Ali Tel İletişim, Halen Ankara Çankaya ilçesindeki tapu sicilinde İmam Hatip olarak çalışmaktadır. Organizasyon, etkinlik önerisi, iletişim ve yönetim bilgileri için Hafiz Ali tel ile iletişime geçebilirsiniz. Hafız Ali Tel 1983 yılında Erzurum'da doğdu. Ahmet Hamdi AKSEKİ Camii şu anda imam hadibi olarak hizmet vermektedir. Kerim güzel 2009 yılında Kur'an okuma 1. o. Aynı yıl, Kuveyt'te düzenlenen “Uluslararası Kur'an-ı Kerim fuarı okuma ve tartım Yarışması”nde ülkemizi temsil etti ve etkili okuma ve güzel sesiyle dünyanın ilk galibi oldu. Kendi okuma tarzı var. Allah Ali Tel gibi anılarından razı olsun.

Ali Tel İletişim

Ömer Döngeloğlu İletişim, Kanal 7, on bir aylık Sultan'ın gelişiyle birlikte, konukları Ömer Döngeloğlu, Ömer öngeloğlu ve sahur zaman programı ile Kanal 7 ekranlarında her gece 01:45 saatinde çeşitli konularda başarılı bir şekilde cevap vermeye, yayınlamaya, sorulara cevap vermeye ve başarılı bir şekilde ele almaya devam ediyor. Gündemin konularıyla ilgilenen ve Konuklarıyla Sahura ve oruca hakkında doğru bilgileri evlerimize taşıyan Ömer Döngeloğlu, hem stüdyoda hem de sabır dolu bir tarzla telefonla soran izleyicilerin sorularını yayınlamaktadır. Asr-ı saladetten İslam'ı doğru öğrenmek ve doğru tavsiyeyle yaşamak isteyenler için örnekler ‘Ömer Döngeloğlu 've önde gelenleri' Kanal 7 ekranı yerini alıyor.

Ömer Döngeloğlu İletişim

Öztürk Organizasyon, Asr-ı saadette'in olaylarının ekrana yansıdığı Ömer Döngeloğlu, 7. kanal izleyicisini karşılıyor. Ömer Döngeloğlu'nun ekranlara gelen ‘ön koşucu ' ifadesinin eşsiz ifadesi; son peygamber Müslümanlara rehberlik etmek için gönderdi, Hz. Hz. Muhammed'in yaşam örnekleri. Muhammed'i görme şerefine sahip olan yoldaşların hayatlarının bölümleri izleyiciye aktarılır. "Ömer Döngeloğlu ve önde gelenleri", tarihin tozlu sayfalarında, İslam'ın bilinmeyen yönlerini ortaya koyuyor. Program ayrıca Kur'an'ın rehberliğinde izleyicilerden gelen sorulara cevap istiyor. Ömer Döngeloğlu ve lider figürleri her cuma saat 23:15'te Kanal 7 canlı yayın yapıyor. Canlı aydan önce programı bilgilendiren Döngeloğlu, su vadisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. " tüm Müslümanların Ramazan bayramını kutluyorum. Her yıl olduğu gibi, bu yıl Başakşehir Belediyesi su vadisinde bir tur açtı ve bizi ağırladı. Programımıza katılan vatandaşlardan önce Sahur yemekleri. Programımız bu yıl Başakşehir'de yedinci yıldadır. Su vadisinden çok memnunuz.

Kaynak: Öztürk Organizasyon

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri