Barkod Etiketi » Dega Basım Etiket Sanayi

Barkod Etiketi, Ticari bir ürünün dünyada tek bir sayı ile tanınmasını sağlar. Ürünün tanımlanmasını sağlayan GTIN, ürünü içerir. Perakende satış noktası, satışa sunulan ticari bir üründe bir GTIN - 13 veya GTIN-8 standardı içerir. GTİN, ürün paketi açıkça bir barkod ile işaretlenmiş yanı sıra üzerinde yazılı. Bu sayı, Bilgi Sistemleri, Ürün Açıklaması ve fiyat bilgileri depolandığı veritabanlarında ürün kayıtlarına erişmek için bir erişim anahtarı olarak kullanılır. Barkod okuyucu, satış terminalinde veya kasiyerde okunan GS1 barkodu için veri sistemine bağlı olarak aşağıdaki prosedürler gerçekleştirilir.


Barkod Etiketi

Ribon, barkod okuyucu, okuduğu barkod numaraları. dönüşüyo. 2 numara ile oluşturulan numara, veri sistemindeki (veritabanı) ürünün açıklama kaydına erişilir. 3 ürünün veritabanı tanımında ürünün tanımı (envanter Kodu, Adı, satış birimi-tahıl, kutu, kg vb.)) kayıttan birim satış fiyatı birim satış fiyatı ile elde edilir. 4 ürün ve birim satış fiyatının tanımı, veritabanından satış noktası terminaline/yazarkasa gönderilir. 5 satış noktası terminali / kasiyerde satılan ürünün miktarı ile birim satış fiyatı satış miktarı çarpılarak hesaplanır.

Ribon

Pos Rulosu, ürünün tanımı (isim, satış birimi vb.))), birim satış fiyatı, satış makbuzu veya faturada satılan miktar ve satış miktarı yazılır. Bu hareketler esnasında, satın alma ortamları, DEPOLAMA, Taşıma ve yer değişiklikleri hareketli taşıyıcı üreticisinden (“Lojistik Birim”) müşteriye sevk, taşıma sırasında el değiştirmesine taşıma birimi içinde tedarik zinciri uygulama tedarik zinciri, sırasıyla, taşıyıcı ve üretici - dağıtım merkezi satış fişi adı: gofret birimi: adet birim fiyatı: 150.000 TL uygulama: Sscc numarası tedarik zincirindeki hareketli taşıma ünitesinde bulunur. SSCC, tüm dünyada ulaşım birimi ve tedarik zincirinde tek olarak tanınmasını sağlar aynı şekilde, bu taşıma birimi ayrıntılı olarak veri sistemi veritabanında yer almaktadır.

Pos Rulosu

Dega Basım, Erişim ayrıca bilgilere erişmek için bir anahtardır. Tedarik zinciri yürütme uygulamaları üretici, taşıyıcı, bir satın alma gibi, taraflar veri barkod yazıcıları ve barkod okuyucuları bu sistemlere bağlı sistemleri kapsamında ve elektronik ortamda birbirlerini kullanmak veri alışverişi onlar EDI uygulamaları yararlanabilir bunu yapabilmek için. Zincir uygulamasında gs1 sisteminin tanımlama ve numaralandırma standartlarını kullanarak İdeal tedarik, aşağıdaki işlemler gerçekleştirilir: 1 ticari ürünün üreticisi olan şirket, mallarını kutuya göre bir palete yerleştirir.

Kaynak: DegaBasim.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri