Snow Elektrik Hizmetleri

Elektrikli Yerden Isıtma, Aşağıdaki zemin ısıtılmış bir oda ise, dericate için 5 mm genişliğinde bir penofol tabakası yeterli olacaktır. Sıcak bir zeminin altında ısıtılmamış bir oda veya zemin varsa, bölgenizdeki kışın ciddiyetine bağlı olarak 20 mm ila 50 mm kalınlığında polistiren köpük kullanılmalıdır. Isı yalıtımı herhangi bir yapışkan alet-malzeme ile sabitlenir. Isıtma elemanları zemin kablolama hesaplama Tel Bölüm seçimi kurulumdan önce zemin kontrol edin. Isınmanın gerekli olmadığı alanları tanımlamak önemlidir. Duvarlara ve büyük mobilyalara olan mesafenin 0.5 M olması gerektiğini ve ısıtma cihazlarına, soba ve şöminelere olan mesafenin minimum 0.3 m olması gerektiğini hatırlamak önemlidir. Isıtılmış zemini bir ısıtma kablosu temelinde kurarsanız, önce bir kurulum bandı takmanız gerekir.

Elektrikli Yerden Isıtma

Isıtıcı Kablo, Telin dönüşlerini düzeltir ve hareket etmesini önler. Bandı izolasyona yerleştirin ve vidalarla sabitleyin. Montaj bandı ısıtma telini dikkatlice gevşetin ve dönüşlerin paralelliğini ve aralarındaki boşlukları göz önünde bulundurarak yalıtım ve montaj bandına katlayın. Montaj kayışındaki sabitleme antenleri ile her rotasyonu sabitleyin. Telin bandajları her durumda örtüşmemelidir. Döşeme işleminden hemen sonra, standartın %10'undan fazla olmayan yalıtım direncini ölçün. Montaj bandında kablo sabitleme ısıtma paspasları takarsanız, onları ısıtmak için zeminin tüm alanına ışık yayar. Teknik pasaport üzerinde sağlanan şemaya göre birbirleriyle iletişime geçin. Daha sonra yalıtım direncini kontrol edin. Isıtma kablosunun dönüşleri arasındaki mesafe 50-60 cm 8 cm duvar mesafesinden 10 cm'den daha az mesafe en az 5 cm'lik bir kızılötesi film kullanırsanız, film katmanlarını birbirine bağlamak için tabana dikkatlice açın.

Isıtıcı Kablo

Yerden Isıtma Sistemleri, Termostatın bulunduğu kabloları yerleştirin. ısı sensörü kurulumu bir ısıtma kablosu veya mat temelinde bir ETP takıyorsanız, ısı sensörü oluklu bir boruya yerleştirilmelidir. Isı yalıtım tabakasında küçük bir çökme yapın ve içine 20 mm çapında bir tüp yerleştirin. Borunun bir ucunu yalıtım ile sıkıca takın ve diğer ucu tellerin çıkacağı yere takın. ısı sensörünü borunun ucuna yerleştirin ve kolayca çıkarılabileceğinden kararlı olun. Bu, zemin suyu basıldıktan sonra sensörün değiştirilmesine izin vermek önemlidir. Kızılötesi ETP'Yİ kuruyorsanız, sensör film şeridinin ortasındaki girintiye kolayca yerleştirilebilir. Bu durumda, şap dökülmediğinden, istediğiniz zamanı değiştirebilirsiniz.

Yerden Isıtma Sistemleri

Snow Elektrik, Saunalarda çok tercih edilen bir sistem değildir. Kışın donmuş su borularını boru donma önleme kablosunu kullanarak açabilir miyim ? Hayır. Ancak su borularınızın kışın donmasını ve donma önleme kabloları kullanarak uzun yıllar donmamasını sağlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey yaz aylarında bu borulara bir anti-freeze kablosu takmak ve üzerlerinde bir izolasyon yapmaktır. aslında, radyant ısıtma kullanarak soğuk sıcaklıklarda büyük yüzeylerin ısıtılması fikri çok yeni değil. Bu sistem 2000 yıl önce Romalılar tarafından hamamlarda ve büyük konutlarda kullanılmak üzere geliştirildi. Yerden ısıtma 2000 yıldır denenmiş ve doğru olduğu kanıtlanmıştır bir sistemdir. Teknoloji yıllar içinde değişse de, kavram her zaman aynı olmuştur.

Snow Elektrik

Düşük sıcaklıklarda geniş alanlar (21 - 25 F / 70-77 F ) mümkün olan en rahat ve verimli ısıtma sağlar. Radyant ısıtma ilkesini anlamak için, soğuk ve açık havada olduğunuzu düşünün. Ayağının altındaki zemin buz şeklindedir, ancak düşük sıcaklığa rağmen güneş ışığı dünyaya çarptığında sıcaklığı hissedebilirsiniz. Çünkü güneşten gelen radyant ısıtma, çevrenizdeki havayı ısıtmadan önce sizi ve diğer nesneleri ısıtır. Böylece çevrenizdeki hava serin ve taze kalırken ısınabilirsiniz. Konvansiyonel radyatör ısıtma zahmetli ve verimsizdir. Yaşam alanlarının genişlediği ve tavan yüksekliğinin arttığı ortamlarda, bu olumsuzluklar daha da belirgin hale gelir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri