Gündoğdu Asfalt

Renkli desenli asfalt yapımı, böyle bir tehlike yoktur. Temiz beton ve doğal taş yollarda eklemlerdeki kum dolgusu süpürme sırasında boşaltılır ve eklemlerin su geçirgenliği ve Donun neden olduğu hacmin genişlemesi nedeniyle altyapı bozulur. Bu nedenle sürekli onarım ve bakım kaçınılmazdır. Renkli desenli asfalt homojen bir malzemedir su veya elektrikli süpürgelerle kolayca temizlenebilir. Sağlıklı kilitli parke taşlarında derzlerden dağılmış bitkilerin tahrip edilmesi için kullanılan kimyasallar çevreye zarar verir.

Renkli desenli asfalt yapımı

Dekoratif asfalt, Rüzgar patlar ve yayaları rahatsız eder. Renk desenli asfaltta dezavantaj yoktur. Herhangi bir güvenli sosyal etkinlikte yerden kolayca çıkarılabilen taşlar kötü niyetle kullanılabilir. Renkli desenli asfaltta tam güvenliktesin. Restorasyon çalışmaları için ideal bir çözümdür çünkü uyumlu tarihi ve kentsel doku ile uyumludur ve istenilen şekilde basılabilir. Hızlı uygulama günde 1000 m2 kapasiteye sahiptir. Müşterinin isteğine uygun olarak logo ile ilgili tasarım kalıpları hazırlanır ve uygulama olanakları sağlanır.

Dekoratif asfalt

Bisiklet yol yapımı, göre teknik veri sayfası 2 5 saat katı uçucu olmayan içerik ts6035 % TS en Iso3251 8m2/lt kaplama TS 4317 göre kuruma süresi; TS 4317 %100 dk göre Dokunmatik zaman. Kuru dokunma süresi 150 dakikaya kadar. 180 dakikaya kadar tamamen kuruyma zamanı. İkinci katmanın uygulama süresi 190 dakikaya kadar. CRS 1 su bazlı katyonik emülsiyon asfalt döşenmeden önce katmanlar arasında yapışmayı sağlamak için mevcut alt zemine uygulanır.

Bisiklet yol yapımı

Renkli baskı Asfalt, Uygulama yerinden 120 asfaltın 130 derecede döşeneceği yerden biraz uzakta uygun bir yere dökülür. Profil ustaları gerekli drenaj koşullarını dikkate alarak asfaltın döşeme kenarına yerleştirilir.Sadece yaya trafiğinin 5 cm kalınlığında olduğu alanlar için araç trafiği 6 cm kalınlığında asfalt kaldırım yollarda gerçekleştirilir.Gelberiler ile tesviye asfalt veya finishers ile döşeme 120C° 85C°s arasında en az 1 5 ton çift bandaj silindiri ile %91 94 oranında sıkıştırılır. Silindir işleminin bitmesinden sonra desen teslim edilmesi asfalt min.

Renkli baskı Asfalt

Projede belirlenen tasarımlara göre seçilen Özel Çelik elyaftan yapılmış asfalt kalıp kalıpları asfalt yüzeyine yön doğrultusunda yerleştirilir. Kalıplar desen şablonunun 4 ila 6 ton/m2 dikey kuvvet kalıplarına yerleştirildikten sonra asfalt sıkıştırıcının kalınlığı çelik kalıbı çiselemenin 3 mm ve 2 ye gömüldüğü yerden çıkarılana kadar önceki desen eklemlere yerleştirilir ve yön verme sürecinden şaşıracak şekilde devam eder ve 9 mm derz derinliği elde edilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri