İkbal Denizcilik

Gemi Donatım, herhangi bir patent haklarının Olası ihlalleri açık patent başvuruları faydalı model hakları veya faydalı model kaydı için açık başvurular ile ilgili çekler için herhangi bir sorumluluk üstlenmez. Şirket bir fabrika enerji santrali veya benzeri gibi yerel bir atık ısı kaynağının bulunduğu yerde ilgili limana sahip ortak bir projenin özellikle maliyet tasarrufu açısından tüm taraflar için avantajlara sahip olabileceğini önermektedir.

Gemi Donatım

Borulama, Hindistan tarafından önerilen ve ilk Mart ayında mepc 66 tartışılan başka bir seçenek 2014 gemilerden balast alacak bir balast su arıtma mavna için bir teknede sistemi kullanarak tedavi ve daha sonra bir kıyı tesisine deşarj. Arıtma sistemi ile donatılmış olmalıdır kendisi ama oturumu sırasında kurulan Balast Suyu İnceleme Grubuna göre Balast Suyu bir Tekneye taburcu oldu mavna alternatif bir yöntem değildir ama resepsiyon tesisine deşarj ile eşittir olmadığı konusunda bir anlaşmazlık vardı.

Borulama

Ballast Treatment System, Resepsiyon tesisleri için kurallar zaten yerinde deniz uygulamaları için yeni bir balast su arıtma sistemi bwts geliştirdik. 10 Ağustos 2015 tarihinde DNV-GL bu sistem başarıyla uscg/ETV test protokolü uyarınca taze tuzlu ve deniz suyu ile arazi tabanlı testleri tamamladığını doğruladı. UV teknolojisini kullanan bir su balast Arıtma Sistemi UV radyasyonu tehlikeli kimyasalların korozyonu veya boşaltılması riski olmaksızın ve sürekli kimyasal işlem maliyeti olmaksızın invaziv türlerin her türlü ortadan kaldırılması için son derece etkili olduğu kanıtlanmıştır.

Ballast Treatment System

LightSources büyük başarı ile UV su balast arıtma sistemlerinin en büyük sağlayıcılarından bazıları ile ortaklık kurmuştur. Bizim lambalar 254nm en etkili uvt dalga boyu kullanın nanometreler Su tarafından maksimum emilimini Teşvik ve zararlı invaziv türlerin her türlü ortadan kaldırarak. Patentli ve tescilli teknolojimiz sürekli araştırma ve geliştirmenin bir sonucudur ve ışık kaynaklarının UV antiseptik uygulamalarda lider olmasının bir nedeni vardır. Mikrop öldürücü uygulamalarda son derece etkili olan ve uzun ömürlü ampuller ve düşük bakım ile küçük bir ayak izine sahip standart.

Kaynak: İkbal Denizcilik

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri