Dega Basım

Eko Termal Etiket, ısıya maruz kaldığında renk değiştiren bir kimyasal BPA ile kaplanmış özel bir ince kağıt etikettir. Barkod yazıcılar, dengeler ve diğer termal-kafa yazıcılar şeritler için gerek kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde basılabilir. Termal etiketlere barkodlar da denir. Kısa süreli ve yüksek miktarda etiketleme için uygundur. Kuşe etiket, şerit baskı ile uyumlu, yarı parlak ve pürüzsüz bir etiket türüdür. Bu etiket türü bir delik yok.

Kuşe Etiket, Balmumu veya Balmumu reçine şerit baskı sırasında kullanılır. Yüzey, yazıcılarda yüksek kaliteli baskı için pürüzsüzdür. Parlak veya yarı mat çeşitleri de kağıt tabanlıdır ve ısıya, neme ve sürtünmeye karşı orta derecede dirençlidir. İstenilen özellik boyut ve miktarda üretilir. Kuş etiketlerine dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta, baskı sırasında seçtiğiniz şeritlerin kalitesidir.

40x58 Terazi Etiketi, Uygun bir Ribon seçmezseniz, herhangi bir nesne veya manuel temas sürtünmesi daha sonra dağıtılabilir ve okunamaz hale gelebilir. Bu açıdan, ürettikten sonra kullanacağınız şeritleri kontrol etmeden etiketinizi satın almayın. Mümkünse, aynı yerden test edilmiş ve olumlu bir sonuç veren şeritler kullanın. İki tip termal etiket vardır Eko termal etiket ve lamine termal. Nakliye etiketi; ve Tüm etiketler etiket tarafı tarafından üretilmektedir.

Kargo Etiketi, dahildir. Nakliye etiketleri genellikle termal etiketler olarak üretilmektedir. Alıcı-Gönderen bilgilerini içerir. Kargo etiketleri kargo torbasına veya manşona yapıştırılır. Nakliye şirketleri genellikle eco termal etiketinde kullanılır. Barkod makinelerinden basıyorlar. Alıcı bilgilerini ve gönderici bilgilerini belirtilen sisteme girerler. Sistem bu bilgilere göre otomatik olarak barkod numarası üretir. Ve Kargo şirketine özel bir kod oluşturur. Bu bilgiler etikete yazdırılır.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri