Erler Plastik Hizmetleri

Medikal Plastik Üreticileri, Çünkü türbülanslı akışla, laminer akıştan 3 4 kat daha kaliteli soğutma elde edebiliriz. Kalıp içine açılacak soğutma kanalları merkezler arasındaki mesafelere eşittir, ancak kalıp boşluğuna yakın yerlere açılmalıdır. Şekil 2 basit bir su kanalı formülasyonu gösterir. Şekil 2. Sıradan bir su kanalı hattı yerleşiminin formülasyonu bazı görsel sorunlara neden olabilir. Bunlar beyazımsı sedimantasyon, hava sıkışması, yanık izi, darbe. Aslında, bu sorunların bir sonucu olarak bazı direnç sorunları ortaya çıkabilir. İkinci bölüm işi özetliyor. Son olarak, tartışma bölümündeki sonuçlar ve önemli sonuçlar gösterildi ve olası araştırma kaynakları gösterildi.

Medikal Plastik Enjeksiyon, Çalışmanın ana hatları, enjeksiyon kalıplarında kullanılan 2.1 malzeme ve moldflow çalışması yöntemleridir ve soğutma sistemlerinin basılı parçalar üzerindeki etkileri Simülasyon ortamında incelenir. Çalışma iki aşamada gerçekleştirildi ve ilk aşamada numuneler enjeksiyon kalıbı üzerindeki geleneksel çelik ve soğutma kanalları kullanılarak basıldı. Basılı parçalar ayrıntılı olarak incelenmiş ve proses ve parça tasarımı kapsamında kusurlar belirlenmiştir. İkinci aşamada, moldflow akış analizi programı kullanılarak ürün tasarımı, soğutma kanalları ve parça soğutma probleminin bazı kısımlarında özel insert malzemelerinin kullanımı ile tam bir revizyon yapılmış ve son durumda meydana gelen değişiklikler soğutma süresindeki değişikliklerle karşılaştırıldığında sunulmuştur.

Medikal Plastik Kalıp, Buna ek olarak, döngü süresindeki bu azalmaya paralel olarak, üründeki değişiklikler de dikkate alınmıştır. Bu çalışmada aşağıdaki destek ekipmanı kullanılmıştır. Bunlar A. 450 ton plastik enjeksiyon kalıplama makinesi B. soğutma suyu genleşme tankı kalıbı C. Moldflow simülasyon programı W302 prototip kalıp çelik malzeme olarak dın 1.2344 Bohler çelik sertleştirilmiş. Şekil 3 kullanıldı ve soğutma problemine neden olan bölgeler kütle kalıbından önce belirlendi. Soğutma problem bölgeleri de MOLDMAX HH 40hrc sertlik cu alaşım Fırça Wellman marka çelikler bkz. Şekil 4 kullanıldı. Bu iki farklı çelik yapının parçaları ile dış çevre arasındaki ısı değişimi farklıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri