Gap Kimya Hizmetleri

Galvano Kimyasalları, Tricolor ile ve daha düşük bir basınç (10 ila 15 psi = 1 bar 0 ila 7) incelenebilir. Perchlorools'un metali daha yüksek bir sıcaklıkta ısıttığına ve metalin tekrar işlenmesi isteniyorsa, tutulması çok sıcak olacaktır. Perkloro, alüminyum parçaları temizlemek için iyi bir seçimdir. Buhar tankı, vb yakın montaj yağ giderme aşırı nem kaynaklarından uzak tutun. 4. Soğutma sistemindeki suyu kontrol edin. Oda sıcaklığında (23 °C) girmeli ve 50 °C'den düşük bir sıcaklıkta çıkmalıdır. daha yüksek bir sıcaklıkta yükselirse, soğutma için kullanılan su miktarının çözücü buharını soğutmak ve yoğunlaştırmak için yeterli olmadığını ve çözücünün zayıf olduğunu gösterir.

Yağ Alma Kimyasalı, Soğutma suyu çok düşük bir sıcaklıkta (30 °C'den düşük) yükselirse, bu soğutma suyu döngüsünün çok hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğini gösterir. Bu nedenle, havanın nemli olduğu günlerde, tankın kenarlarında tankın içindeki su buharının yoğunlaşması ve çözücü ile karıştırılması gibi bir durum mahzende görülebilir. Tanktaki su, çözücüyü ayrıştıracağı veya bozacağı kadar mümkün olduğunca kaçınılmalıdır. 5. Yağ giderme Cihazının temizlenmesi için fazla parçalar yerleştirilmemelidir. Bu, normal çalışma seviyesinin üzerindeki sıvı seviyesini yükseltir ve böylece buhar seviyesini arttırır. 6. Yağ alma cihazını çalışma sıcaklığına ulaşana kadar kullanmayın.

Fosfat Kimyasalları, Çalışma sıcaklığına ulaşmadan önce kullanırsanız, çok ince bir sıvı tabakası normal sıcaklıkta temizlenmiş kısımda kalır ve çok ince bir sıvı tabakası kalmaz. Bu, işletme maliyetini %600'e kadar ve havaya %500'e kadar karıştırılarak kirleten buhar miktarını arttırır. 7. Yine, 6 numara nedeniyle, temizlenmiş parçayı montajdan 3 4 5 metre/saniyeden daha hızlı çıkarmayın. Böylece, daha az çözücü israf edilir ve hava daha az kirlenir. Bu talimata paralel olarak, yağ giderme cihazı birden fazla parçadan oluşuyorsa ve temizleme işlemi sırasında malzemeyi bir diğerine aktarıyorsanız, bu aktarımı buhar fazı altında gerçekleştirin (buhardan geçerek). Başka bir deyişle, açık havada bir alandan diğerine geçmeyin. Sadece temizliğin biteceği ve çıkarılacağı aşamada havayı çıkarın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri