Net Koli

Koli, Tüm sıvı katı granüllerin temeli yumuşak sert oluklu mukavva 19. Yüzyılın ortalarında, hassas malzemelerin taşınmasında kağıt kullanımı ile adım atar ve 1856'da İngiltere de satın alınır, sadece New York'ta Albert Jones tarafınca kullanıldığı anlamında Jones, ilk kere camın korunması için rulo şeklinde oluklu mukavva geliştirir. İlk makine, yüksek hacimli oluklu mukavva üretmek için 1874 senesinde yapıldı. Smith tarafınca tasarlanan ve Oliver long Jones tarafınca geliştirilen buluşa paralel olarak aynı yıl üretilen, bugün malum oluklu mukavva üretim tekniği bu makineye dayanmaktadır. Oluklu mukavva adı verilen ürün, üst formdaki 2 yada daha fazla tabakadan birine lamine edilen düz tabakaya verilen addır. Oluklu Mukavva Türleri.

Kolici, Birçok farklı oluklu katman türü vardır. Bir kenar düz ve oluklu tabaka Buda kendisi ödül olduğunu dalga e içinde oluklu ince mikro B dalgası ile meydana gelen kağıt oluklu şekle sahip ve C dalga oluklu büyük olarak kullanılır. İki arasında gelen ikinci tip oluklu oluklu düz kağıt, B, C ve e şeklinde olan katman ve mikro dalga büyük dalga dalga dalgası denir. Bu ürün çoğu zaman besin kutuları ve ufak boyutlu kutularda kullanılır. Üçüncü oluklu mukavva tipi açık doping ve açık mikro doping. İki oluklu kutuda iki düz kağıt vardır, genellikle ofset baskılı kutular ve içeride sıvalı ve açık doping mikro doping denir. Başka bir oluklu mukavva, 3 düz kağıt ve 2 oluklu kağıt kombinasyonu ile oluşturulan doping tahtasıdır. çoğu zaman üretilen ve bir dış taşıma kutusu olarak kullanılır.

Oluklu Mukavva, Buna mikro doping denir. Oluklu mukavvanın en kuvvetlisü tripleks kartondur. Bu, ağır yük taşımacılığında kullanılan bir çeşit parseldir. B+A+C ve benzeri kombinasyonlarda üretilir. Oluklu mukavva kutular ve kutu çeşitleri. Kutular ve kutular birçok türü vardır. Bir A kutusu, altı ve üzeri koli bandı ile kapatılmış düz bir taşıma kutusudur. Kesim kutusu bu kalıp kullanılarak üretilen bir üründür ve çoğu zaman altı kilitleme sistemi ile kapatılır. Küçük boyutlu işler için kullanılır. Ayırıcı kutu veya ayırıcı kutu, içine yerleştirilen ürünlerin birbirine çarpmasını önleyen ve böylece hasarı önleyen bir sistemdir. Kutunun içindeki birine geçen bir sistemdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri