Dega Basım Etiket Sanayi ve Barkod Etiketi Hizmetleri

A4 Etiket Kağıdı, Kare oval Daire, kalp ve yıldızlar gibi simetrik tasarımların desenini kıran özel şekillerin ortak bir boyutuna sığması bile zor olabilir. Dega baskıda, her zaman özel şekiller ve boyutlar için seçenekler sunuyoruz. Şablonlarımız ızgara şeklindedir ve mümkün olduğunda etiketler arasındaki boşlukların nerede olduğunu göstermek için çizgiler veya sütunlar eklenmiştir. Bu satırlar ve sütunlar, etiketler arasındaki boşluklarla aynı boyuta ayarlanır; bu da etiketleri temsil eden hücrelerin etiketlerin kendileriyle tam olarak aynı boyutta olduğu anlamına gelir.

Etiket Ölçüleri,  Tasarımınızı bu boş etiket şablonundan kopyalarken ve yapıştırırken dikkatli olmalısınız. Aynı anda tüm satır ve sütunlara kopyalayıp yapıştırırsanız, belge, etiketler arasındaki boşlukları temsil eden satırlar ve sütunlar da dahil olmak üzere büyük bir yapıştırılan tasarım için hesaba katılmaya çalıştığı için hizalama etkilenecektir. Bazı durumlarda, tüm ızgara tasarım uyacak şekilde otomatik olarak yeniden boyutlandırılabilir. Tüm satırlara veya sütunlara aynı anda yapıştırabileceğinizi görebilirsiniz.

Barkod Etiketi Boyutları, Veya her hücreyi ayrı ayrı kopyalayıp yapıştırmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Excel etiket şablonu oluşturma işlemi Word'den daha kolaydır.Etiketlerimizin bazıları 2mm veya daha küçük etiketler arasında boşluklara sahiptir; bu kelimeyi temsil edecek şablonlarda yalnızca bu boyuttaki satırlar ve sütunlar oluşturamayan çizgiler yoktur. h lazer barkod etiket: yaprak formatlı yazıcılar ve masaüstü barkod etiket yazıcı ile etiket yapısı dışında üretilen lazer fotokopi makinelerinde baskı yapmak için kullanılır.​

A4 Etiket Kağıdı Şablonu, Etiket boyutunuzu seçerken, özel seçenek alanı ile ihtiyacınız olan özel boyutu seçin.  Yayın sponsorumuz olan şirkette calidad bir güvenlik şeridi olarak üretilmektedir. yapabileceğiniz etiketler. Kağıt tabanlı. Yapışkan barkod yazıcı ile tüm ürünlerinize uygulayabileceğiniz bir etiket türü. Bu etiketlerin yırtılması kolaydır ve hızlı bir şekilde tüketilen ürünlerde tercih edilebilir. Etiket boyutları isteğinize göre tasarlanabilir. Etiket barkod yazıcınızın yüklü olduğu seri olarak etiketlerinize baskı uygulayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri