Akrilik Zemin Kaplama, Desenli Asfalt ve Bisiklet Yolu Boyası Hizmetleri

Akrilik Zemin KaplamaTenis kortlarında ve çok amaçlı alanlarda (basketbol Voleybolu mini futbol gibi) kullanılan akrilik esaslı malzemelerin açıklaması asfalt yüzeyleri aşağıdaki gibidir-asfalt yüzeyinin en az 14 gün önceden takıldığından emin olun. Yüzeydeki tüm yağ kirleri gevşek ve kabarık tabakalar temizlenir. Beton yüzeyler-asfalt arzı bölgenizde zor veya imkansız ise, asfalt yerine beton kullanılmalıdır. Bununla birlikte, beton çatlamaması için üretilmelidir. Sistem adı verilen helikopter yönteminin üst kısmı çok düzgün bir şekilde cilalanmalıdır.

Desenli Asfalt, Beton çalma ve çatlama aynı şekilde yukarı hareket ettirerek akrilik kaplama çatlamak mümkün olacak, çünkü imalat sırasında bırakılacak eklemler geliştirilmelidir. Zemin üretimi sırasında sahaya gerekli eğim verilmelidir. Kaplama uygulama materyallerimizin açıklaması mahkeme yama bağlayıcı onarım malzemesidir. Çimento ve kuvars kumu karıştırılarak kullanılır. Asfalt onarımları ve dolgular için kullanılan güçlü ve esnek bir malzemedir. Akrilik Resurfacer akrilik esaslı bitümlü bir malzemedir ve kuvars kumla karıştırılır ve asfalt zeminde ilk kat olarak uygulanır. Asfalt gözeneklerini kapatmak ve üzerine yerleştirilecek diğer malzemelerin zemine daha iyi yapıştığından emin olmak yararlıdır. Baz kat kalın bir yastık süspansiyon malzemesidir.

Bisiklet Yolu BoyasıSayesinde zemin kalınlığı ve süspansiyon kauçuk parçacıkları milyonlarca sağlar. Yastık akrilik zemin kaplaması yüksek performanslı akrilik sistemler, iç ve dış mekanlarda tutarlı oyun hızı dokulu ve rahat yüzey sunmak üzere tasarlanmıştır.Kaymaz bir kaplamada spor alanı yüzeyi sert, dayanıklı, UV ışınlarına karşı direnç, tenis kortları, basketbol ve voleybol gibi çok amaçlı spor sahaları, iç ve dış mekan spor yüzeyleri için idealdir.​ Akrilik korteks sistemleri asfalt Beton veya mevcut akrilik tenis kortu yüzeylerine uygulanabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri