Kayseri Hukuk Bürosu - Birr Hukuk Bürosu

Kayseri Avukat, durumlarda haysiyet olmadan hayat olarak kabul edilir. Bu durumlarda belirli bir zaman sınırı yoktur, ancak değersiz yaşamın sona ermesinden uzun bir süre sonra açılan bir davada, mahkemenin boşanmanın reddedilmesine karar vermesi muhtemeldir. Eşiniz yaşadığı ve boşanmaya karar verdiği mahkeme tarafından belirlenirse, çocuğun velayeti haysiyetsiz yaşayan kişiye verilmez. Onursuz bir hayatı gerekçe göstererek boşanma ya da ayrılık için dava açabilirsiniz. Ancak, yargıç boşanma davasında uzlaşma olasılığını görürse, boşanma yerine ayrılmaya karar verebilir. Bir kumar alışkanlığı vardır ve yoksulluğa ailenizi açar karını dava edebilir, değersiz bir hayat sürme için. Buradaki önemli şey, eşin evlenirken bu durumu bilmemesi, ancak bu durum evlilikten sonra ortak yaşamı dayanılmaz kılmasıdır.

Kayseri Boşanma Avukatı, Malların payı 2002'den önce yasal mal rejiminin ayrılmasıydı, 2002'den sonra yasal mal rejimi edinilen mallara katılım olarak kabul edildi. Bu nedenle, 1998 2002 yılları arasında, başka bir rejim seçilmediyse, satın alınan mallara katılım rejimi 2002 2005 yılları arasında uygulanacaktır. Mülkiyet kredi ile ortaklaşa satın aldı. Eşlerden özelliği kalacak olan bir anlaşma yoksa, mal rejimi, boşanma sonrası uygulanır. Yasal mülkiyet rejimi olan edinilmiş mallara katılım, eşin üzerinde kalması, mülkün üzerinde kalması, ancak eşin diğer eşe mülkiyet rejiminin tasfiyesi hükümlerine uygun olarak mahkeme tarafından hesaplanan bir miktar ödemesi gerekir. Boşanma davasının açılış tarihinden önce ödenen krediler kişisel mülkiyet olarak kabul edilir ve buna göre hesaplanır. Boşanmadan sonra, evin sahibi kim kredi borçları için sorumlu olacaktır. 1 Ocak 2002'den itibaren farklı bir mal rejimi seçilmemişse, tüm evli çiftler için uygulanacak yasal mal rejimi, edinilmiş mallar için katılım rejimidir. Bir eşin edinilen özellikleri şunlardır.

Kayseri Hukuk Bürosu, Sosyal güvenlik kurum ve kuruluşları tarafından yapılan ödemeler veya personel yardım etmek gibi kişisel mülkiyet geliri edinilen malların değeri. Edinilen mallar tasfiyeye girdiğinde, kişisel mallar tasfiyeye girmez. Aşağıdakiler kişisel mülkiyettir: sadece eşlerden birinin kişisel kullanımı için mallar mülk rejiminin başlangıcında eşlerden birine ait mülk değerleri veya bir eş tarafından miras yoluyla veya karşılıksız kazanç yoluyla başka yollarla elde edilen ahlaki tazminat kişisel mülkün yerini alan değerler. Ailenizden size geçirilen mallar kişisel mülkiyettir. Boşanma durumunda, eşiniz kişisel mülkiyet değerini talep etme hakkını talep edemez. Ancak, bu malların geliri varsa, bu kısmın sadece yarısını alacaklarını iddia edebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri