Web Tasarım - Web Macaw

Web Tasarım, web sitemizin internette yayınlanması için gereken kodları içeren standart bir dildir. Tüm web siteleri HTML olarak yazılır ve tarayıcı ekranında görüntülenir. Html5 bir biçimlendirme dilidir. HTML beşinci ve son sürümüdür. Programlama dili olmamasına rağmen, programcılar için çok kolaydır. Örneğin, sağ Bu sayfayı tıklayın ve "sayfa kaynağını Görüntüle"ı tıklatın. Bazı kod formunda başlayan göreceksiniz < doctype HTML>. Bu HTML kodu. < Doctype HTML > bildirimi, sayfanın HTML5 ile yazıldığını belirtir. HTML5 başlığı altında sitemizde " html5 nedir? daha fazla bilgi bulabilirsiniz". CSS3 CSS3 logo açılış basamaklı stil sayfaları basamaklı stil sayfaları ile CSS HTML yardımcı olmak için geliştirilmiş bir dildir ve sitedeki tüm renk metin hizalama işlevlerini gerçekleştirir. CSS'ye ek olarak, sitenin birçok sayfasında kullanılan kod, tek bir CSS koduyla aynı anda işlenebilir. Örneğin, sitede kullanılan başlıkların rengi CSS ile değiştirilebilir.

Web Tasarım

Web Tasarım, Her sayfada tek tek renkleri değiştirmek için tek bir CSS kodu kullanabilirsiniz, ancak sayfanın tüm alanlarına uygulanabilir. İşte CSS'NİN gücü burada. Sayfaların kodunu tek bir dosyadan sitedeki tüm sayfalara değiştirebilirsiniz. CSS kodlarının neye benzediğini sorarsanız, sadece bu bağlantıyı tıklayın. CSS3, CSS'NİN en son sürümü ve "sınır yarıçapı" "kutu gölgesi" "metin gölgesi" "geçiş" gibi birçok yenilik, tasarımcıların görsel olarak çekici siteler oluşturmasını kolaylaştırdı. Sitemizde başlığı altında CSS3 konular daha detaylı CSS3 Ü öğrenebilirsiniz. jQuery jQuery logosu jQuery aslında bir dil değildir. JavaScript Kütüphanesi. JavaScript bir betik dilidir. JavaScript etkileşimli ve dinamik web sayfaları oluşturmak için kullanılır. Komut dosyası bir dil olsa da, programlı olarak da kullanılabilir. jQuery JavaScript kodu sentezi tarafından oluşturulan ve tasarımcılar için gerekli bazı dinamik öğeleri çalıştırmak için basitleştirilmiş olmuştur.

Web Macaw

Web Tasarım, Örneğin; bu sitedeki iletişim sayfasında kullanılan jQuery kodlarını incelemek için bu bağlantıyı tıklayın. Gördüğünüz gibi, jQuery ile çok güzel bir iletişim formu hazırlayabilirsiniz. Sitemizde jQuery konusunda JavaScript ve jQuery I hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Visual studio 2013 Visual Studio 2012 logosu Microsoft tarafından geliştirilmiştir .Bu net altında kırk programlama dilleri destekleyen bir yazılım geliştirme platformudur. En son sürüm 2013 dır. Aslında, Visual Studio'nun temel amacı, C#gibi programlama dillerine sahip yazılımlar geliştirmektir. Ancak, web tasarımcıları da bu platformdan yararlanabilir. Adobe Dreamweaver yalnızca tasarımcılar için tasarlanmış olsa da, Visual Studio 2013 birçok yönden bir fark yaratır. Kullanımı daha kolaydır ve sayfanızdaki tüm kodları düzenli.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri