Cep Telefonu Tamiri ve Ekran, Cam Değişimi - Cep Hastanesi

Ekran DeğişimiYapılan camı değiştirmenin avantajları çoktur. Görüntüye dokunmanızı sağlayan LCD ekran kendi ekranınız olacak böylece cihazınız orijinal orijinalliğini koruyacaktır ve hiç kimse cam değişiminin yapıldığını bilmeyecektir. Kesinlikle 1 % bile bir aksaklık olmayacak 0 orijinal olacak. Toz sensörü hataları için işlemler kabarcık hava kabarcığı gibi sorunlar 6 ay garanti eder. Cam değişiminden sonra jelatin hediyemiz £ 20 değerinde bir ekran koruyucu. LENOVO P2 ile ilgili diğer işlemler Lenovo P2 kamera değişimi Lenovo kamera değişimi: iphone umuzun kamera özellikleri çok önemlidir. Akıllı telefonlardaki kameralar kullanıcılar için çok önemli bir yer tutuyor.Özellikle ailemizde arkadaş olup olmadığımızı cektiğimiz cektiğimizdir. okul hayatımızda mı yoksa cep telefonu kameralarımızda mı olması çok önemlidir.

Cep Telefonu TamiriCep telefonu ön ve arka Khmer tamemen bağımsız olarak çalışır. Genel kamera arızaları kamera ekranındaki kameranın arızalanması sonucu ortaya çıkan yazılım arızaları dışında çarpmadan sonra meydana gelen kırık ile bulanık ve kısmi çekimlerdir. Herhangi bir etki yoksa öncelikle sorunun yazılımın veya kameranın kendisinin neden olup olmadığı konuyla ilgili yazılım güncellemesinin sıfırlanması veya ön kameranın değiştirilmesi gerektiği daha sonra belirlenmelidir. Kamera değişiklikleri aynı gün yapılabilir ve bu süre parça tedarik süreci nedeniyle uzatılabilir. Kamera değişimi garantili 6 ay ile bir tufan iletişimi olarak gerçekleştirilir. Lenovo P2 arka kapak değiştirme Lenovo arka kapak değiştirme.

Cam Değişimi,  cep telefonlarımızı günlük hayatımızda kullandığımızda talihsiz kazaların bir sonucu olarak Kırılan arka kapaklar Mağazamız tarafından orijinal bir şekilde değiştirilir.Ürünlerimiz kesinlikle orijinaldir ve Mağazamız yan rengi attıran ve benzer hataların meydana geldiği sorunların bir sonucu olarak 6 ay garanti vermektedir. Lenovo P2 cep telefonu hoparlör onarım Lenovo hoparlör değiştirme: cep telefonu sorunları en yaygın ses sorunları vardır halka ses müzik ses ve benzer ses sorunları başlangıç çözüm vardır Firmamız orijinal parçaları yerine olduğunu.Telefonunuz ilk gün orijinal olarak çalacaktır Firmamız aldığınız orijinal mağazanın tüm parçaları üzerinde 6 ay garanti vardır. Lenovo P2 mikrofon değişimi Lenovo mikrofon değişimi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri