KKD Uzmanı - Ark Kıyafeti, Tek Kullanımlık, Kaynakçı ve Nitrlik Eldiven

ARK KıyafetiBilek parçaları kıvrılmış. Her iki elinde uyumlu. Alerji yapma riski çok düşüktür. Parmak uçları dokulu. Sipariş bir paket olarak gönderilir. Steril değildir. Ameliyatlarda kullanılamaz. 5.3 malzemelerin ihtiyaç birimlerine göre dağılımı ek listede gösterilir ve faturalar bu dağılıma göre düzenlenecektir. Lateks içermeyen lateks alerjisi için alternatif bir eldivendir. Nitriller, sert kimyasallara NRL'DEN çok daha iyi bir bariyerdir. Delinme direnci, lateks ve diğer tüm elpen filmlerinkinden açıkça daha üstündür.

Tek Kullanımlık Eldiven, Çekme mukavemeti de tipik olarak daha iyidir. Günlük laboratuar çalışmaları için önerilir 0 06 mm standart kalınlık kalın eldivenler biyo tıbbi genetik Viroloji ve benzeri prosedürler için önerilir kalınlıkları, maksimum güvenlik gerektiren tüm süreçlerde kullanılmasını sağlar CE sertifikalı 1. Sınıf ürün kategorisi uygun olarak UYMAKTADIR 2003 standart 5 1 akl norm 374 2 2003 Standart TR Ve Lateks eldivenlere göre %40 daha güçlü mikroorganizmaların infiltrasyon karşı koruma en üst düzeyde sağlamak %60 daha esnek, farklı kimyasallar ve yüksek mekanik direnç eklemek ve kaldırmak kolay cyctotoxic artıkları karşı güvenli koruma sağlar iyi Nitrilin esneklik oturuyor.

Kaynakçı Eldiveni, nitril için çeşitli işlerde kullanmak çok iyi uzama Limitleri genellikle %500 veya daha iyi sağlar.test edilmiştir  Bazı bellek sergiler ve birkaç dakika için giyilen sonra kullanıcının şekline uyum eğilimindedir. Nitril eldiven NRL alternatif yüksek mukavemet ve Kimyasal Koruma gereken koşulları lateks alerjisi olan kişiler için de önerilir. ARK giyim, sizi elektrikli ortamlarda ortaya çıkan risklerden korumak için özel olarak üretilmiştir. Yüksek iletkenlerinin bozulmasının bir sonucu olarak; yüksek sıcaklıkta sıcak gaz erimiş metal oluşur. Bu ve benzeri tehditlere karşı maksimum güvenlik sağlamak için ARK kıyafetleri sizi korumak için tasarlanmıştır.

Nitril Eldiven, Antistatik malzemeler ARK giyim yapısında kullanılır, böylece patlamalara karşı bile sizi güvende tutar. ARK takım da elektrik ark koruyucu takım olarak bilinir. Böyle yoğun bir ortamda çalışıyorsanız kesinlikle koruyucu giysiler için işveren sormalısınız. Ayakkabıların özellikleri tasarımlarına göre değişebilir. 1 kırmızı renkli yanmaz kevlar iplik ile.sınıf kaynakçının eldiveni.Tam fitil yapısı ile çok dayanıklıdır. Yumuşak cildi sayesinde, kaynak penselerini ve iş parçasını kolayca kavrayabilirsiniz. Isıya dayanıklı yapısı ile uzun ömürlüdür.Ve expressweld kalitesi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri