STRONG3000 - Toz Transfer - Yedek Yaş Boya Cihazları ve Sistemleri

Toz Transfer SistemleriIslak boya sistemleri; boya kabini Flaş kapalı oda pozitif basınçlı oda ve pişirme fırınından oluşur. Bu sistemler ayrı ayrı veya tamamen tasarlanabilir. Boya ev aletleri aydınlatma elemanları fırınlar radyatörler kabinler galvanizli veya paslanmaz çelikten imal edilebilir. Sistemler otomatik ve manuel olarak entegre edilecek şekilde tasarlanabilir. Kabinde uygulanan emiş fanı sayesinde kabinin boyutlarına göre tasarlanan ıslak boya kabinin dışına çıkmaz ve çevre kirliliğine neden olmaz.

Toz Boya Yedek ParçalarıEmme sistemi her kabin için mükemmel emme sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Emme sistemi sayesinde ıslak boya uygulayan personelin boyadan rahatsız olması mümkün değildir. Elboy Filterline ıslak boya uygulama kabinleri akordeon filtrasyon sistemi çevre kirliliğini önlemek için uygulanır. Kabinler galvanizli veya paslanmaz çelikten imal edilebilir. Sistemler otomatik ve manuel olarak entegre edilecek şekilde tasarlanabilir.

Toz Boya CihazlarıHavuz malzeme ve personel güvenliği için patform vardır.Platform tüm havuzu kapsar. Elboy Wetline ıslak boya uygulama kabinleri aynı zamanda çevre kirliliğini önlemek için 3 farklı filtrasyon sistemi uygulanmaktadır. Manuel sistemlerde kullanılan ıslak boya veya elektrostatik toz boya kürleme fırınları. Büyük şasi veya parçaları boyamak isteyen küçük kapasiteli işletmeler veya şirketler için uygundur.

Toz Boya KabinleriZeminde yalıtım sağlayan paneller olmasına rağmen istenilen aralıklarla ayarlanabilen tekerlek giriş kanalları ile zemine bir giriş sağlar. Alt üfleme üst emme veya üst üfleme için alt emme tipi dolaşıma uygulanabilir. Yüksek sıcaklıklarda konsantrasyon ve süre etkili olduğu klasik bir yöntemdir. İlk aşama yağ alma banyosudur.

Toz Boya TabancalarıYağ malzemesi ikinci aşamada durulamaya girer. Çift durulama taşıma eksikliği için daha uygundur. PH ı 14 demir fosfat banyosu pH ı 4 5 tır bu nedenle mudifikasyon pH sının artması ve maliyeti için uygun koşullar altında minimum taşıma işlemi gereklidir.üçüncü aşama demir fosfattır. Parçalar demir fosfat banyosunda 5 ila 10 dakika 45 ila 55 º C arasında kalır ve fosfatlanır.

Yaş Boya SistemleriPasivasyon banyosunda 30 ila 45 saniye sonra maksimum 130º C kuruduktan sonra boyaya girer. Metal parçaların fosfatlamadan sonra aynı gün boyanması önerilir. Demir fosfat ince bir kaplama olduğundan hava koşullarına göre 24 ila 48 saat paslanma riski vardır. Korozyon direncinin en yüksek noktası boya altındadır. Daldırma çinko fosfat elektrostatik toz boya Sinter Lamel filtre dolabı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri