Toz Boya ve Emaye Sistemleri - Strong 3000

Toz Boya SistemleriYanma odası alanı toplam 160mm taş yünü ile izole edilir. Sirkülasyon fanı 250ºc'de kullanıma uygundur. Fırının iç kısmında, havayı homojen ve ayarlanabilir tip hava üfleme ağızlarından dağıtan kanallar vardır. İşletim sisteminin prensibine göre kapalı devre hava sirkülasyonu, kısa bir süre içinde istenen sıcaklığa gelir. Sıcaklık kontrolü dijital termostat ile sağlanır ve yakıt tasarrufu maksimum seviyeye tutulur.

Emaye MakinalarıTermoblok fırının arkasına monte edilir ve fırının sıcaklığını 250ºc'ye yükseltebilir. Siyah levha ve boru demetleri, yanma hücresi yüksek sıcaklığa dayanıklı paslanmaz çeliğin diğer kısımlarından oluşan ünitenin gövdesi 160mm taş yünü ile izole edilmiştir. Ünite elektrik tesisatı ve elektrik kontrol paneline sahiptir. Boyalı malzemeyi pişirmek için dönen ve sabit döküm tekerleği olan bir fırın araba şasisi vardır.

Emaye SistemleriBu özellik sayesinde, geleneksel boya sistemlerinde kritik çözücü miktarlarının yanlış yerleştirilmesinden kaynaklanan herhangi bir hata yoktur. Bu şekilde, belirli bir deneyim gerektiren karıştırma süreçlerinden çok fazla alan ve zaman kazandırır. Yüksek maliyetli çözücülerin atığı yoktur. Çevre kirliliği yapmaz. Bu nedenle, dış mekanlarda kullanılacak metal malzemelerin kaplamasında kullanılır.

Emaye KaplamaKullanım yeri: Metal ve cam yüzeylerde mükemmel ve kalıcı bir estetik sağlar. Bisiklet motosiklet tekerlek araba aksesuarları, yangın söndürücü ve gaz tüpleri, metal ambalaj, aydınlatma armatürleri, kapı pencere doğraması, elektrik panoları tarım makineleri bahçe mobilyaları uzay Çatı kullanım alanları vardır.

Boiler EmayeYüzey hazırlığı: toz boya uygulamadan önce, yüzey tüm kir pas ve yağlardan mekanik veya kimyasal olarak arındırılmış olmalıdır. Daha sonra, kimyasal bir işlemle, demir fosfat çinko fosfat krom fosfat veya kromat ile kaplanmalıdır. Kaplama kullanılan malzemeye göre seçilmiş ve çalışma yapılan yüzeye toz her iki malzemenin korunması ve daha iyi yapışma sağlayacaktır.

Soba EmayeUygulama: manuel otomatik Korona veya tribo tipi elektrostatik toz püskürtme ekipmanı ile kullanılır. Isıtma yöntemi dolaylı ısıtmadır ve konveksiyon ilkesine dayanır. Sıcak hava sirkülasyonu doğrudan veya kayış kasnağına bağlı radyal fanlar vasıtasıyla sağlanır. Hava dağıtım menfezleri, fırının içindeki hava akışının homojen olması için ayarlanacak şekilde tasarlanmıştır. Homojen ısı dağılımı sonucunda kaliteli yüzeyler ve optimum kürleme döngüsü sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri