Xiaomi, LG, Asus, Sony ve Lenovo Ekran Değişimi Hizmetleri

Xiaomi Ekran DeğişimiCompaq dizüstü bilgisayar ekranı değişimi Compaq dizüstü bilgisayar ekranı değişimi uygun bir fiyat görmek istiyorsanız standart bir dizüstü bilgisayar satın almanız gerekir. Bu nedenle standart bir dizüstü bilgisayar ekranı neredeyse tüm dizüstü bilgisayarlarda kullanılan boyut olan 15.6 ekranlardır.15.6 ekran kategorisi standart dışındaki ince ekranlarda mevcuttur. Piyasada kullanılan dizüstü bilgisayarların neredeyse %80 i bu ekranları kullanıyor. Esasen Dizüstü Bilgisayar Ekranı Ne Kadar Değişiyor? sorgulamayı yaptığımızda marka ve model belirleyici faktörlerdir.

LG Ekran DeğişimiDizüstü bilgisayar ekranı değişim fiyatlarının bir standardı yoktur. Akıllı telefon ekranı kırmak ya da cam kırmak için yaralayıcı oldu. Biz yüksek rütbeli bizim güzel telefonlar olsun. Şimdi neredeyse bir telefon için bir arabanın fiyatına para ödüyoruz. En ufak bir düşüşte kırılır veya paramparça olur. Cam kırıldığında temas halinde kırılır bazen kırıldığında çalışabilir bazen çalışamaz. Dokunmatik cam kırıldığında net görüntü ekranımıza gelir sadece dokunmatik cam çalışmasını kaybedebilir veya herhangi bir şekilde algılamaz.

Asus Ekran DeğişimiCam kırık olduğu için çalışabilecek istisnalar vardır cam parçaları ellerimizi kesebilir ellerimize batabilir ve hayatımızın yanmasına neden olabilir. Çatlaklar zamanla büyümeye devam eder ve toz zamanla doldurabilir. Örneğin yağmurlu havalarda dışarı çıktığımızda kırık camı ekran içine kullandığımızda su damlaları ekranınıza tamamen bozulabilir daha sonra ekranın değişmesi gerekebilir. Bu gibi durumlarda ön cam değişimi dokunmatik cam değişimi gerektirir. Bu sorunlar için hizmetimizin ilk günü sağlıklı ön camı değiştirmek için imal edilen süreçler yapılır.

Sony Ekran Değişimi, Bunu yaptığınızda iç ekranınız herhangi bir renk değişikliği yaşamaz. Cam değişim işlemlerimiz servisimiz tarafından garanti edilmektedir. Bu işlemlerden herhangi birini cihazınızdan silmeyeceksiniz. Cam Nasıl Değiştirilir? Cihazınızın kırık ön camını özel makinelerle kolayca çıkarırız. Ekranınızı özel çözümlerle temizleyip uygulama konumuna getiriyoruz.

Lenovo Ekran DeğişimiOrijinal ön camlarımızdan birini alıp OCA uyguluyoruz. OCA (optik şeffaf Yapıştırıcı) ekranı ön cam veya dokunmatik panellerle entegre etmek (birleştirmek) için ekran imalatındaki fabrikalar tarafından kullanılır.Firmamız OCA tekniğini kullanarak sistem imal ederek montaj yapıyoruz. (Bazı şirketler bunu UV jel ile yapar.UV jel tavsiye edilen bir bağ değildir. Ön cam ne kadar sürer? Ön cam cep telefonunuzun cam değişimi yaklaşık 2 saat sürer. Bu süre cam değişiminden sonra iş yoğunluğu ve kontrol testlerini içerir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri