Strong 3000 - Toz Boya Tesis ve Ekipmanları

Toz Boya EkipmanlarıÖzel panel tasarımı kullanıcıyı karıştırmaz. Kolay kullanım özelliklerine sahiptir. Tabanca voltajı turbilans havası ve enjektör havası ile cihaz üzerinden ayarlanır. Cihaz sağlam ve estetik bir Konsolos üzerine inşa edilmiştir. Konsülde hava giriş regülatörleri ve tank kaynama regilatörü bulunur. Kumlama makinesinde kullanılabilen herhangi bir aşındırıcı farklıdır.nozul nozul tutucu gibi çeşitli kumlama malzemeleri kumlama.

Toz Boya Fırınlarımaskesi kumlama eldivenleri kullanılır. Bu malzemeler kumlama uygulayıcısının çalışmalarının güvenliğini sağlamak ve kumlama işleminin verimliliğini artırmak için kullanılır. Paslanmaz çelik bilyalı cam küre alüminyum oksit bilyalı çelik ızgara bazalt silika aşındırıcılar kumlama sarf malzemeleri olarak kullanılır Quartz.

Toz Boya Tesisleri, It oldukça ince silika çeşitleri olan silika kumu ince tabakalar üzerinde hafifçe zımparalandığında sıklıkla kullanılır.Bazalt tozu olarak adlandırılabilecek bu kum genellikle kumun geri dönüştürülebileceği kapalı ortamlarda kullanılır.Kum tozu en az ve kumlama gücü en iyi kum türüdür. Özellikleri ısıtma ünitesi thermoblocked ve yanma odası 310 kalite pas yapılır. Dizel brülör ve doğalgaz brülör sistemi mevcut ısıtma ünitesi TSE CE onaylı brülörler kullanılmaktadır.

Toz Boya TabancasıGövde panellerinde tamamen taş yünü parçalarında 60 mm cehennem kullanılır. Tünel giriş ve çıkışlarında ısı yalıtımı sağlayan hava perdeleri bulunur. 4. U tipi fırın u tipi pişirme ve kurutma fırınlarında pişirilecek iş parçasının fırın konveyörüne asılarak pişirileceği prensibine dayanır. İş parçası konveyör üzerine asıldıktan sonra parçanın kalınlığına ve m2 alanına göre belirli bir hızda pişirilmesi veya kurutulması sağlanır.

Boya MakinasıManuel Tribo toz boya tabancası cihazlarımız firmamızda satılan ve imal edilen sürtünme sonucu yedek parça montaj kanallarında özel olarak üretilen toz parçacıklarıdır. Böylece Manuel Tribo toz boya tabancasının ucundan boya takarken yedek parçaların kullanımı mümkün hale gelir. Manuel toz boya tabancasının tercihine göre boyama işlemini kolaylaştırmak için istenen çeşitli hortumların ucu monte edilebilir.

Kurutma FırınıManuel tribo toz boya tabancası özellikle kavisli parçalar üzerinde çalışmak için idealdir. Satılan Tribo cihazlarını kullanarak ve firmamızda yedek parça üreterek köşe parçalarında mükemmel sonuçlar elde eden müşterilerimiz sayesinde. Faraday kafesi darbe olmadan çalıştırıldığından kavisli ve açısal yüzeylerde istenen sonucu elde etmek çok daha kolay hale gelir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri