iPhone Ekran Değişimi ve Tamir Hizmetleri

iPhone Ekran DeğişimiAncak firmamızda ise sizlere görebileceğiniz en hızlı hizmet sunuluyor. Telefonunuz ile teknik servisimize geldiğiniz zaman cihazlarınızın sorunu sizin gözünüzün önünde tespit edilmekte ve çözülmektedir. Sadece saatler içerisinde telefonlarınız onarılmış ve çalışır bir halde size teslim edilmektedir. İphone Ekran Değişim İşlemi ne kadar sürer Ekran değişimleri bir saatte veya aynı gün içerisinde yapılır. Servis yoğunluğuna göre size tam süre bilgisi tarafınıza iletilmektedir. İphone Ekran Değişimi Fiyatı İphone Ekran değişim fiyatları ve iphone cam değişim fiyatları aşağıdaki listede verilmiştir.

Ekran Değişimiİphone Batarya değişimi hakkında ve hangi konularda batarya değişimi yaptırmanız gerektiği hakkındaki yazımıza buradan ulaşabilirsiniz. Bu gibi sorunlarda komple ekran değişimi yapılması gerekmektedir. Bu tür sorunlarınızda servisimizle irtibate geçebilirsiniz yada Dudulludaki yerimize gelip destek alabilirsiniz. Ekran Değişimini Dokunmatik Ekran Değişiminde Yaptırmanız Size Ne Kazandırır Ekran tamiri yaptırmadan önce önemle tavsiye ettiğimiz bazı konular bulunmaktadır. Bu tavsiyeler gerek aynı sorunu yaşamamanız gerekse de telefonunuzun dönüşü olmayan sorunlar ile karşı karşıya kalmasını engelleyebilmeniz amacı ile aşağıda maddeler halinde sizlerle paylaşılmıştır.

iPhone TamiriiPhone 6 Ekran Cam Değişimi profesyonel ekipman ve yurtdışından özel getirdiğimiz presleme makinaları ile kırık olan ön camı kolayca söküyoruz. Sonrasında Sağlam olan ekran özel solüsyonlarla temizlenir. Stoklarımızda bulunan orijinal GORİLLA GLASS Ön camın üzerine ekran ve camın birleşmesini sağlamak için kullanılan ısı yalıtımlı OCA maddesini uygulanır. Son olarak ekran fabrikalarında kullanılan oca laminatör cihazlar yardımı ile boşluk hava ve toz kalmayacak şekilde presleme ve vakumlama yapıyoruz.

Ortalama 2 saat süren iPhone 6 Ekran Cam Değişimi işlemi sonrası telefonunuz dokunma tik hassasiyeti LCD ekranın canlılığı ve koyuluğu telefonunuz ilk aldığınız günkü gibi kalır ve kesinlikle değiştiği bile anlaşılmaz. Cam değişimi alanında firmamız ilkleri gerçekleştirmekde olup cep telefonu tamiri sağlayıcılarına öncülük etmektedir. Kullanılan ekran kesinlikle orjinal ve seri numaralı olmalıdır. Ön cam değişimi değil full panelli ekran değişimi yapılmalıdır. En az 3 ay teknik servis garantisi sınırsız bir şekilde verilebilmelidir. Modele göre markaya göre değişkenlik göstermektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri