Toz Boya ve Emaye Makinaları, Tabanca Hizmetleri

Toz Boya MakinalarıTünel tipi pişirme ve kurutma fırınları beyaz eşya otomotiv inşaat tarım makineleri alüminyum endüstrisi gibi çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır. Fabrika havalandırma ve endüstriyel boya tesislerinin mekanik ve otomatik kumlama kabini tasarımı ürünlerimize yüzey işleme ile ilgili tüm çözümler için erişilebilir. Kumlama kabinlerimiz size parçaların büyüklüğüne ve çeşitliliğine uygun özel tasarımlar sunar. Elektrostatik toz boya uzun ömürlü avantajları elektrostatik toz boya malzemeleri uygun fiyatta kusursuz yüzey kaplama temizlik kolaylığı çevreye dost bakım kolaylığı bol renk seçenekleri ile estetik ve kullanım kolaylığı üre sağlar.

Emaye KabinlerToz boya içinde sıvı olmayan metal veya diğer iletken yüzeylere uygulanan solventsiz boyalar. Metal mobilya alüminyum pencere çerçeveleri radyatörler borular otomotiv parçaları bilgisayarlar gibi tüm metal yüzeylere uygulanabilir. Toz Boya sistemleri parçacıkların tek kutuplu elektrik yüklemesi prensibine dayanmaktadır. Elektrik yüklü boya parçacıkları topraklama metal yüzeyi üzerine gönderilir ve uyması sağlanır.

Emaye TesisleriToz Boya sistemlerinde toz boya tabancası tarafından oluşturulan manyetik alan vasıtasıyla metal yüzeye basınçlı hava ile parçacıklar gönderilir. Bu mekanik ve elektromanyetik güç boya kalitesi ve performansında önemli bir rol oynamaktadır. Solvent içermeyen toz boya sistemi yüzeyi dış etkenlerden korurken estetik bir görünüm sağlayan bir yüzey kaplama yöntemidir.

Emaye TabancalarıToz boyanın çözücü içermemesi içinde çözelti oluşturan bir madde olmadığı anlamına gelir ve estetik görünümü için bu özelliği sağlar. Toz Boya sistemi diğer yöntemlere göre sağlık ve çevresel avantajlar sağlar. Çözücü uzun süre maruz kalırsa cilt göz akciğerlerine ve diğer organlara zarar verebilir. Toz Boya sistemlerinin çözücü içermemesi çalışanların ve uygulayıcıların sağlığı ve güvenliği için büyük bir avantajdır.

Filtreli KabinlerToz boya yaklaşık 200 derece pişirilmelidir. Bu nedenle toz boya tesisi toz boya tabancası sistemi toz boya atış kabini fırınından oluşmaktadır. Sürekli boyama için uygundur ve bitkiyi durdurmaya gerek kalmadan pişirmeye veya kurutmaya izin verir. Farklı boyutlarda üretilebileceği için çalışma koşullarına uygun modeller hazırlanabilir. Standart renklerimiz paneller için RAL 7038 direği ve bağlantı elemanları için RAL 7039'dur. Toz Boya Nasıl Çalışır? Toz boya hazırlama küratörleri pigmentlerin tesviye maddeleri akış değiştiricileri ve diğer katkı maddeleri ile birleştirildiği polimer reçine sistemlerine dayanır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri