iPhone Batarya, Kasa ve Kamera Değişim Hizmetleri

iPhone Batarya Değişimi, Her parmak izi okuyucu bir telefona özeldir. Bundan ötürü home tuşu değiştirmek parmak izi okuyucusunun çalışmasını sağlamaz fakat Home Tuşu normal çalışma fonksiyonlarını yerine getirir. iPhone 6S home tuşu değişimi fiyatı için servisimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Ekran değişimi kaç saat sürer Cep telefonunuzun ekran değişimi yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir. Bu süreye iş yoğunluğu ve cam değişimi sonrası kontrol testleri dahildir. İşlem süresi servisimizin yoğunluğuna veya montaj aşamasına göre değişmektedir. iPhone cep telefonu kullanıcıların yaşamış olduğu sorun sadece ekran kırılması ile kısıtlı değildir.

iPhone Kasa Değişimi, Ön ya da arka kameranın çalışmaması bataryanın şişmesi veya batarya ömrünün sonra ermesi şarjın hızlı bir şekilde tükenmesi kasada yaşanan ezilmeler şarj soketinin arızalanması sonucu telefonun şarj olmaması karşı tarafa ses gitmemesi kulaklık soketinin çalışmaması hoparlörden ses gelmemesi telefonun wifisinin çekmemesi sim kartın okumaması cihazın açılmaması veya APPLE logosunda takılı kalması sim kartın okumaması açma kapama veya ses tuşlarının basmaması home tuşunun arızalanması parmakizi okuyucunun çalışmaması gibi bir çok sorun ile de karşılaşılabilmektedir.

iPhone Kamera Değişimi, Cep Hastanesi iPhone cep telefonu tamirine oldukça tecrübeli APPLE teknisyenleri ile çalışmakta ve yukarıda yaşamış olduğunuz sorunlar çözüme kavuşturulmaktadır. Yaşanmış olan sorunu hemen aşağıda bulunan yorum alanından ya da teknik servisimizi arayarak anlatabilir çözüm yolu ile birlikte tamir ücretlerinin ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz. Yukarıdaki paragrafın önemini şu şekilde açıklayabiliriz. iPad 3 dokunmatik ön cam değişimi fiyatı 150 TL iken komple ekran değişimi fiyatı 280 TLdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri