Mobil Sağlık Tarama Aracı ve Solunum Fonksiyon Test Cihazı – Fatih Medikal

Mobil Sağlık Tarama Aracı, Odyometri kişinin verdiği cevaplara göre işitme durumunu belirleyen en sık yapılan işitme testleridir. Amaç her iki kulağın ince ve kalın seslerin farklı frekanslarında duyabileceği minimum ses seviyesini duymak için eşiği ayarlamaktır. Özel ses geçirmez kabinlerde farklı frekans ve yoğunluk seslerine verilen cevaplar odyometri cihazı kullanılarak kulaklık üzerinden kaydedilir. İşitme kaybının derecesi ve türü insanların işitme testiyle belirlenir. Aynı zamanda konuşma anlama ses sesini ayırt etme gürültüyü anlama gibi özel testler uygulanabilir. Hastalığın kronik seyir durumu anlaşılmaktadır. Hamal denilen mess hall porter taşıyıcılarında çalışanlar için Porter muayeneleri hastalığı iletebilen ancak hastalığın belirtilerini göstermeyen insanlardır.

Solunum Fonksiyon Test Cihazı, Kapıcı muayenesi her 6 ayda bir zorunlu fizik muayenedir ve işyerlerinde çalışan personelin muayenesi işyeri doktoru tarafından yapılır. Tıbbi muayene gerekli gördüğü takdirde o Porter muayene için daha sık laboratuvar muayeneleri isteyebilir. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü laboratuvar testlerine ve muayenesine göre ülke genelinde değişiklik göstermektedir dışkı kültürü-Salmonella ve Shigella 2005 tarihli 9 sayılı genelgeye göre en az bir yıl helmint yumurtaları Giardia lamblia kistleri bazı organizmaların asidi kistlere ve mikroskopik inceleme dışkı için en az altı ay yönden burun ve Boğaz yönüne kültürü Staphylococcus aureus en az bir yıllık göğüs X-ray Tüberküloz elinden yönünde kültürü.

Mobil Sağlık Aracı, en az yılda bir yılın tarama hepatit B Hepatit B aşısı (isteğe bağlı yeni işe 3 ay bu sınavlar durumda olanlar çalışma ile birlikte giriş sınavı periyodik Porter taraması yapılmalı ve sonuçlara göre laboratuvar ve kliniklerde etkili bir gözetim sistemi uygulanmalı ve taşıyıcı özelliklere sahip enteropatojenlerle ilgili kaynak ve iletim yolları çalışmaları yapılmalıdır. Porteurs olarak tanımlananların geçici olarak işten çıkarılması veya işyerindeki çalışmalarının geçici olarak değiştirilmesi de dahil olmak üzere hastalığın yayılmasını önlemek için önlemler alınmalıdır. Tekrarlayan orta kulak iltihabı ve kulak ağrısı sık kulak enfeksiyonları sık sık sesi yön yüksek yoğunluklu sesler daha gürültülü ortamlarda veya hata daha televizyona daha yakın olmak isteyen konuşan kişinin yüzünü gördüğü zaman konuşmayı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri