Pendik Genel Anestezi İle Diş Tedavisi, Klinikleri ve Diş Beyazlatma

Genel Anestezi İle Diş Tedavisi, İşlem dişler eski renklerine dönmeden önce her 6 ayda bir veya yılda bir tekrarlanırken beyazlık daha uzun sürecek ve ikinci beyazlatma süresi daha kısa ve ekonomik olarak avantajlı olacaktır. Diş beyazlatmanın olası yan etkileri nelerdir? Beyazlatma için kullanılan ilaçlar tedavi sırasında dişlerde sıcak soğuk duyarlılık oluşturabilir. Bu hassasiyet genellikle tedavinin bitiminden sonra 1 ila 2 HAFTA içinde geçecektir. Beyazlatma ilacının diş etleri ile temas sonucu renk değişikliği veya diş etlerinin yanması gibi geçici şikayetler ortaya çıkabilir. Evde tedavi sırasında hastanın önerilen süreden daha fazla beyazlatma jeli uygulaması diş minesinde aşınmaya neden olabilir.

Pendik Diş Klinikleri, Ağartıcı jel içeren ev ağartma enjektörleri çocukların ve evcil hayvanların erişemeyeceği bir yerde tutulmalıdır. Dolgular ve kaplamalar gibi diğer tedaviler tedaviden sonra 1 5 2 HAFTA içinde diş beyazlatma işlemine uygulanmamalıdır. Beyazlatıcı ilaçların etkisi devam ettiğinden bu restorasyonlar daha az muhafazakar olacaktır. Gebe kadınlarda ve süt dişlerinde beyazlatma işlemi kesinlikle yapılmaz. Ağartmadan sonra renk zamanla kaybolmaya başlar. Diş beyazlatma büyüme ve gelişimlerini tamamlamayan hamile kadınlar ve emziren anneler için önerilmez. Güvenli diş beyazlatma veya diş hasar yok.

Pendik Diş Doktoru Tavsiye, Araştırma ve mikroskobik çalışmalar yüzde 10 u beyazlatma solüsyonunun kullanımında hiçbir zarar görmedi. Diş beyazlatma nedeniyle yapısal değişikliklerin ve kalıcı hasarın meydana geldiğini gösteren tek bir çalışma yoktur. Diş hekimi ayrıca dişleri beyazlatmak için farklı konsantrasyonlarda ilaç kullanabilir ancak diş hekimi nasıl ve ne kadar süre kullanılacağına karar vermelidir. Dişler herkesle aynı oranda beyazdır. Diş beyazlatma tedavisi herkesin aynı oranda sonuç vermez dişin rengi açılacak dişin yapısına bağlı olarak değişir.

Pendik Diş Beyazlatma, Diş beyazlatma tedavinizi dentgroup kliniklerinde 1 2 saatlik seansla lazerle uygulayabilir veya klinik ortamda sizin için hazırlanan beyazlatma kiti ile evde de yapabilirsiniz. Kahve ve çay içimi gibi günlük alışkanlıklarımız dişlerimizin rengini değiştirir. Bu yüzden birçok insan gülüşünden memnun değil. Dişleri ağartarak elde edilen sonuçlar kişinin gülümsemesiyle barışmasına izin verir. Diş beyazlatma yöntemleri birçok türü vardır. Dişleri beyazlatmak için 5 farklı yöntem vardır. Bir Pendik diş hekimi olarak ilk önce ağız sağlığı bilinciyle ve zamanında herkese doğru diş sağlığı hizmeti sunmak ana hedefimizdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri