Türkiye Obezite Merkezi – Dr Yunus Topal

Türkiye Obezite MerkeziAyrıca bunun yaş ile birlikte diyabet riskini ve yaşla birlikte diyabet riskini ve önemlidir yaş kalp hastalığına yakalanma riski. Hastaların %30'u pass cerrahisi ile gastrik gün sonra insülinden kurtulur ve bu hastaların %70'i 6 ay içinde tamamen insülin ihtiyacından kurtulur. sonuç olarak morbid obezitenin cerrahi tedavisi altın standart haline gelecektir.Cerrahi tedavi seçenekleri Bu işlemlerden sonra metabolik hastalıklar diyabet hipertansiyon hiperlipidemi vb. hem de uzun ömürlü ve etkili kilo kaybı gelişmeler sağlanır. Şu anda dünyada obezite cerrahisinde en yaygın kullanılan operasyon tekniğidir.

Türkiye Obezite Merkezi

Dr Yunus TopalEtkili kilo kaybının yanı sıra metabolik hastalıklarda da iyileşme sağlar. Bu ameliyatlar geri döndürülemez ancak son çalışmalar bu ameliyatlarda başarısızlık durumunda gastrik bandın giyilebileceğini ve gıda emilimini bozduklarından vitamin ve mineral eksikliklerine yol açtığını göstermiştir. Başka bir deyişle bu vitamin ve mineralleri dışarıdan takviye etmek gereklidir bu nedenle bu ameliyatı hastalarımıza kliniğimizde son seçenek olarak öneriyoruz. Buna ek olarak diyabet hastalarının tedavisinde 70 ile 85 arasında başarı bildirilmiştir. Diğer obezite ameliyatlarında olduğu gibi bu ameliyatlardan sonra diyet ve spor gibi ek desteklerle daha etkili ve kalıcı sonuçlar elde edilebilir.Bu ameliyatların komplikasyonları kısıtlayıcı ameliyatlardan daha yüksektir.

Dr Yunus Topal

Bu komplikasyonlar anostomoz sızıntıları gibi komplikasyonlardır zımba hattı sızıntıları damping sendromu bulantı kusma gaz ishal alkolsüz karaciğer yağlama safra taşı anostomoz ülserleri vb. Bu komplikasyonlar ve durumlar cerrahi ve tıbbi yöntemlerle çözülebilir veya all.In bu prosedür küçük bir tüp mideye kesilir ve daha sonra işlemi bitirmek için ince bağırsak ile birleştirilir. Bu ameliyatta kalıcı etkili kilo kaybına ek olarak metabolik hastalıklarda iyileşme görülmektedir. Bu Roux n y baypasından ameliyat yapmak için ondan daha az kolay sızıntı oranına sahip ancak diğer komplikasyonlar açısından benzer sonuçlara sahip bir ameliyat türüdür.

Türkiye Obezite Cerrahisi

Bu ameliyatta nispeten geri döndürülemez yan geçişlerin hepsinde olduğu gibi emilim bozukluğu ve mide hacmi azalması nedeniyle kilo kaybına neden olan bir tekniktir. Bununla birlikte bu cerrahide ömür boyu vitamin ve mineral desteğine sahip olmak gereklidir.Bu teknik aynı zamanda hızlı ve etkili kilo kaybı önleme ve diyet ve sporda uzun vadeli başarı için de önemlidir. Ameliyat komplikasyonları da Roux N y gastrik geçiş ile benzerdir.Geri dönüşüm şansı olan ömür boyu vitamin minerali desteği gerektirmeyen bu hasta grubunu öncelikle kliniğimizde öneriyoruz. Yani tüp mide veya mide katlama bu grup için iyi bir seçenek olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri