Ce, iso Belgelendirme ve Periyodik Muayene Hizmetleri

Ce belgelendirme firmaları, markası adını Avrupa uygunluğu anlamına gelen Conformité Européene Fransız kelimelerinin baş harflerinden aldı. Bu Yönetmelik üreticilerin AMBALAJLARINDAKİ Ürünler ve ürünle ilgili herhangi bir belge üzerinde CE işaretini kullanmalarını zorunlu kılmaktadır. Avrupa Birliği Yeni Yaklaşım Küresel ve modüler yaklaşım aşağıdakilerden hazırlanan ve AB tek pazar hedefine ulaşılması açısından önemli bir rol oynayan ve teknik uyumun temel taşlarından birini oluşturan yeni yaklaşım Politikası kapsamında yayımlanan direktiflerde listesi direktifleri. Bu politika kapsamında geliştirilen direktifler mevzuat ilk olarak yılında yayınlanmaya başlamış ve bugüne kadar bunlardan yaklaşık 'ine ulaşmıştır.

ISO belgelendirme firmaları, Bu direktiflerin iki ana amacı vardır. Birincisi malların iç pazarda serbest dolaşımını sağlamak ve ikincisi ilkini gerçekleştirirken mümkün olan en yüksek koruma seviyesini sağlamaktır. Bu direktifler uyumlaştırılması ve uygulanması gereken temel gerekliliklerin uygunluk değerlendirme süreçlerinin tanımı ve CE işaretinin kullanımı ile ortaktır. AB'nin standardizasyon ajansları bu mevzuata tek bir yöntemle uyumu gösterecek teknik şartnamelerin hazırlanmasıyla görevlendirilmiştir. CE sertifikası Avrupa Birliği'nde üretilen ve bir veya daha fazla AB Direktifinin yanı sıra AB içinde satılacak AB dışı ülkelerdeki ürünlerin kapsadığı tüm ürünler için bir gerekliliktir. Bu nedenle CE belgesi markası da AB dışında üretilen ürünler için bir pasaporttur. Sınav akredite bir formda sağlanır.

Periyodik muayene hizmetleri, Bu zorunlu adımlar ürünün tabi olduğu yönergelere göre değişir. Ürünün ithalatçısı ürünün gerekli belgelerini talep etmek ve kontrol etmek zorundadır. İthalatçı veya distribütörün ürünü aldığı ve piyasaya sunduğu andan itibaren tüm sorumluluğu üstlendiği kabul edilir ve ürünün tasarım üretimi hakkında yeterli bilgiye sahip olmaları gerekir. CE işareti takmak için bazı prosedürler vardır: ürün önce AB Direktifi uyarınca işaretleme üretici AB uygunluk değerlendirmesi direktifleri kontrol etmelisiniz piyasada olan ürünün tabi olduğu Direktifi altında üçüncü onaylı bir beden üreticisi ürünün işaretleme gereksinimleri ürünün bağlı olduğu ve risk durumunu ve gerekli adımları atmak zorundadır yönergenin kapsamına göre karar verir CE UYGUNLUK BİLDİRİMİ dahil edilmelidir ürünü için uygunluk beyanı eklemelidir tüm direktifleri kapsamalıdır yerleştirilir. Üretici ürünün direktifini belirlemeli ve Direktif kapsamında ürünün uygunluk değerlendirme prosedürünü seçmelidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri