İveco Yetkili Servisi ve Otokar Satış Bayileri

İveco satış bayileri, Hafif araba yaparken yeni süspansiyon sisteminin performansını artırmak. Yükleme bölmesine daha kolay erişim hacim ve daha düşük yakıt tüketimi işinizi düşünen bir araçtır. Iveco Daily çift tekerlekli şasi kabininden tek tekerlekli panele kadar şehir ve otoyollarda rakipsiz çeviklikle hafif ticari ulaşım ihtiyaçlarınızı karşılamak için tamamen yeniden tasarlandı. Yeni bir konsept yeni nesil bir Iveco Daily için yeni bir araçtır. Yeni Iveco günlük serisi sizinki de dahil olmak üzere her uygulama için bir araç vardır.

İveco yetkili servisi, Yeni Eurocargo City'nin favori kamyonu " yılın 2016 Uluslararası kamyonu.“Yeni Eurocargo Avrupa çapında ticari araçlarda uzmanlaşmış 25 gazeteciden oluşan bir jüri tarafından” yılın 2016 Uluslararası kamyonu " seçildi. Iveco'nun son dört yılda 4 kez kazandığı prestijli ödül Iveco'nun düşük sahiplik maliyetine ve teknolojiye sürdürülebilir ulaşıma olan bağlılığının kanıtıdır. ​ Şehirler yeni eurocargo kamyon seviyorum ve bu şehirler var. Daha çekici ve çok yönlü verimli ve eko sürdürülebilir yeni Iveco kamyon büyük şehirlerin kalabalık sokaklarında rahatça sürüş insanlar ve içinde bulunduğu çevreye saygı.

İveco servis iletişim, Yeni Eurocargo kamyonu biraz farklı görünüyor ancak temel özellikleri yerinde. İşlevsellik ve güvenlik özellikleri geliştirilmiş aracın tasarımı yeni bir tarzdadır ancak Avrupa Afrika Orta Doğu Avustralya ve Latin Amerika'daki yarım milyon kamyon şoförünün tercih ettiği aynı manevra kabiliyeti sağlamlığı ve güvenilirliğe sahiptir. Yılda 365 gün yoldayken Iveco sürekli yol yardımı adı altında haftada 7 gün 24 saat yol yardımı programı sunuyor. Bu anahtar hizmeti desteklemek için Iveco beklenmedik bir araç arızası durumunda müşterilerin iletişim kurmasını sağlamak için özel olarak kurulmuş olan Çağrı merkezine büyük yatırım yaptı.

Otokar bayileri, Çağrı merkezi müşteri ile ilk temas kurulmasından yol kenarı onarımına veya gerektiğinde yetkili bir Iveco servisine çekilmesine kadar tüm yol yardımı faaliyetlerini koordine eder. Türkiye veya Avrupa'dan 00800 48326000'i ücretsiz arayarak aracınız için acil yol yardımı talep edebilirsiniz. 80 operatörden oluşan bir ekip aracın arızasına en yakın ve arıza durumuna en uygun olan Iveco yetkili servisini devreye alarak tüm sorunlara anında ve hızlı yardım sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri